Info-FAQ


Matstafetten är en cykelfest för alla i Höllviken / Ljunghusen / Räng och arrangeras av

Round Table Höllviken (RT133).


I år hålls evenemanget den 4:e Maj.

Nu är äntligen anmälan öppen och ni anmäler er genom att klicka här


Anmälan sker parvis.

Så gör en anmälan tillsamman med din man, fru, sambo, vän, syskon, kollega eller någon annan lämplig radarpartner.


Under kvällen kommer ni att äta förrätt, huvudrätt och efterrätt. Var och en av rätterna avnjuter ni med olika par som ni på förhand inte vet vilka de är. En av rätterna är det ni själva som bjuder på, inklusive den dryck ni tycker passar till. När alla ätit och cyklat klart, möts vi i Höllviken där efterfesten kommer att gå av stapeln.


Cirka en vecka innan Matstafetten går av stapeln kommer ett brev hem i brevlådan. I brevet står var och när stafetten börjar för just er samt vilken rätt ni själva ska bjuda på. Sedan är det bara att hitta på något att laga, vårserva cykeln eller ordna med skjuts och så är det hela igång - enkelt och skoj!


Redan här vill vi påpeka att det inte är någon matlagningstävling.

Träffa folk och ha kul är vad det går ut på!


Efter att varje rätt är slut öppnas ett kuvert där det står vart ni ska bege sig härnäst. Efter desserten avslöjas vart ni ska bege er får att träffa alla andra Matstafettendeltagare för kalas med högt i tak!Kostnaden är 450:- per par och antalet deltagare är begränsat.

Först till kvarn gäller! Vänligen observera att anmälan är bindande.


En del av överskottet går till välgörande ändamål.

Trevligare sätt att hjälpa andra än att vara med på Matstafetten finns inte! :)


Gå med i vår facegookgrupp för att komma i kontakt med oss och andra deltagare.

https://www.facebook.com/matstafetten.hollviken

#matstafettenhöllviken


FAQ


Fråga 1 - Vad gör man om man inte hittar någon partner och vill vara med ändå?


Svar - Försök en gång till! Det fungerar med fru/man/pojkvän/flickvän/kompis/släkting ja, egentligen vem som helst. Om du mot förmodan till slut ändå inte hittar någon -maila oss så ska vi se vad vi kan göra, men vi lovar inget...Fråga 2 - Kan man vara 3 istället för 2?


Svar - Nej det funkar inte eftersom de ni ska till planerar för att ta emot fyra gäster.Fråga 3 - Kan man få något tips vad man kan bjuda på?


Svar - Allt som du själv tycker är bra passar perfekt! Kom dock ihåg att det INTE är någon matlagningstävling. Träffa folk under trevliga och annorlunda former är grejen!Fråga 4 - Vad ska man bjuda på för dryck?


Svar - Allt som du själv tycker är bra passar perfekt! Kom ihåg att ha ett alkoholfritt alternativ.Fråga 5 - Hur gör man för att bli inbjuden till Matstafetten?


Svar - Alla (som fyllt 18) & har ett hus/hem/lokal i Höllviken/Ljunghusen/Räng är välkomna att delta i Matstafetten. Det är bara att anmäla sig här på hemsidan.Fråga 6 - Kan man vinna något?


Svar - Nix, Matstafetten är ingen tävling. Dock skänker vi, av överskottet, ett bidrag till någon av de välgörenhetsorganisationer som vi samarbetar med.


Fråga 7 - Måste man ha med en gåva till värdparen?


Svar - Nej, undvik detta! Ta med gott humör istället!


Fråga 8 – Varför all hemlighetsmakeri?


Svar – Vi tycker att nyfikenheten är en viktig del i konceptet. Det är en stämningshöjare att undra lite :)


Fråga 9 - Transporter?


Svar - Ni ordnar själva transport mellan de adresser som ni skall dinera på under kvällen. Använd cykeln eller någon bekant som kan hjälpa er under kvällens gång.


Fråga 10 - Finns det någon speciell hashtagg som man bör använda?


Svar – Lägg in #matstafettenhöllviken i era inlägg/bilder så kan de användas för inspiration till kommande evenemang.(©) RT133 2019